OYUN FORUMLARI

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OYUN FORUMLARI

Oyun dünyası insanlarının buluşma noktası...

3 posters

Bir caddeye veya sokaga en fazla kac bina sigar?

gezgingun
    gezgingun
    Admin

Bir caddeye veya sokaga en fazla kac bina sigar? Empty Bir caddeye veya sokaga en fazla kac bina sigar?

Mesaj tarafından gezgingun Ptsi Eyl. 21, 2009 4:03 pm

Cadde buyuklugu ile orantili oldugu kesin, acaba baska nelerle orantili?

Mesela 10'dan fazla bina yeri gosteren caddemde uc bina sonra sadece bir kac tane yer kaldigini gordum.

Buyuk binalarin kapladigi yer daha mi fazla oluyor? Eger oyle ise buyuk bina dikmenin ne anlami var kucuk kucuk green house'lari siralariz.
    aycaok
    aycaok

Bir caddeye veya sokaga en fazla kac bina sigar? Empty Geri: Bir caddeye veya sokaga en fazla kac bina sigar?

Mesaj tarafından aycaok Ptsi Eyl. 21, 2009 4:05 pm

bende de ayni problem var. bastan kac tane dikebilecegimi bilmek istiyorum, insan su kadar kapasitesi var diye yazmaz mi??
    mor
    mor

Bir caddeye veya sokaga en fazla kac bina sigar? Empty Geri: Bir caddeye veya sokaga en fazla kac bina sigar?

Mesaj tarafından mor Ptsi Eyl. 21, 2009 4:58 pm

binalar büyüdükçe daha az bina dikiliyor ama büyük binalarında kirası fazla Smile bide zengin gösteriyor
    gezgingun
    gezgingun
    Admin

Mesaj tarafından gezgingun Ptsi Eyl. 21, 2009 6:06 pm

aslinda kirasi daha fazla sayilmaz. soyle ki,
    1 nova tower block fiyati: 300000 M
    getirdigi kira: 369000 M

bu fiyata 6 tane green house yapilabiliyor.
    getirdigi kira: 6 X 68000 = 408000

green house daha karli degil mi?

edit: ama zengin gosterdigi konusunda kesinlikle haklisin, green house la gecekondu yapmis gibi hissediyorum:D

bu arada blogspotta ya da bende problem var, bloguma ve seninkine giremiyorum, adresi de guncelleyemedim:)
    mor
    mor

Mesaj tarafından mor Salı Eyl. 22, 2009 10:28 pm

blogspot bu aralar hep öyle, çoğu zaman giremiyorum bende. mailime yazdığın yorum gelmese haberim bile olmayacak Smile
    şöyle düşünürsek 6 greenhouseluk yere 2 tane nova tower dikersek ama daha çok kira getiriyor.

bir şey daha soracağım kiraları düşürmüşler mi sende de? benim 4 küsür milyona aldığım highwayde green house önceden 266000 kira getirirken şimdi 50000 getirmeye başlamış. diğer caddelerimde de öyle. şu ande nova tower 270000 kira getiriyor.
    gezgingun
    gezgingun
    Admin

Mesaj tarafından gezgingun Çarş. Eyl. 23, 2009 11:32 am

6 green house luk yere 2 nova tower dikebiliyorsak dediğin gibidir, o zaman ben de büyük bina dikmeye başlayabilirim:)

ben biraz başlangıç seviyesindeyim, bir de düşman edindim kendime hazardım filan var pek kira elde edemiyorum. ama kesin olmamakla birlikte probleminin sebebini tahmin edebiliyorum. vergi olayından olabilir mi?

5 caddeye kadar vergi alınmıyor, sonra her ekstra caddede belli bir oran vergi dilimine giriyorsun. öyle ki 38 cadden olduğunda hiç kira gelirin olmuyor (oranları hatırlayamadım, şirketten giremiyoruz oyuna) bunu bir kontrol et istersen. cadde sayın arttıysa muhtemelen sebebi odur.
    mor
    mor

Mesaj tarafından mor Çarş. Eyl. 23, 2009 11:56 pm

cadde sayımı 5te tutuyorum, vergiden kaçmak için. bu arada herkesin kiralarını düşürmüşler, bloglarında yazıyordu. oyun nickimde aynı daha önceki oyundakiylen Very Happy (açıkça yazmadımki biri okuyup burdan hemen bana kafayı takmasın diye, oyun resetlenmeden önce açıkça yazmıştım saldırılardan kendime gelemedim)

Forum Saati Perş. Kas. 28, 2024 2:48 am