OYUN FORUMLARI

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OYUN FORUMLARI

Oyun dünyası insanlarının buluşma noktası...

3 posters

Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D]

Anket

Katılsınmı Katılmasınmı ?

[ 2 ]
    Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D] Bar_left22%Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D] Bar_right [22%] 
    [ 1 ]
    Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D] Bar_left11%Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D] Bar_right [11%] 
    [ 1 ]
    Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D] Bar_left11%Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D] Bar_right [11%] 
    [ 3 ]
    Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D] Bar_left33%Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D] Bar_right [33%] 
    [ 0 ]
    Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D] Bar_left0%Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D] Bar_right [0%] 
    [ 0 ]
    Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D] Bar_left0%Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D] Bar_right [0%] 
    [ 1 ]
    [ 0 ]
    [ 0 ]
    [ 1 ]

Toplam Oylar: 9
    Anket kapatıldı
    Kullgeretta
    Kullgeretta

Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D] Empty Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D]

Mesaj tarafından Kullgeretta Çarş. Nis. 01, 2009 2:28 pm

16 yaşındayım Very Happy adım Deniz Very Happy ordaki bilgiler bana ait degildir bilginize Very Happy Gerçek kullgeretta benim işte Very Happy Perseustaki bilgiler bana ait degil Smile

Beklemedeyiz tamam SmileSmile

En son gezgingun tarafından Çarş. Nis. 08, 2009 8:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : istek üzerine)
    esackes

Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D] Empty Geri: Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D]

Mesaj tarafından esackes Cuma Nis. 03, 2009 12:03 pm

"BANA UZAK ALLAH'A YAKIN OLSUN!" diye bi seçenek yoktu mecburen diğerlerinden bulup işaretledim Razz
    Kullgeretta
    Kullgeretta

Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D] Empty Geri: Kullgeretta gelecek arglere katılsın [bide bana açalım :D]

Mesaj tarafından Kullgeretta C.tesi Nis. 04, 2009 9:07 am

Öyle olsun gözpınarlarım çeşme gibi olacak şimdi Very Happy
    gezgingun
    gezgingun
    Admin

Mesaj tarafından gezgingun Çarş. Nis. 08, 2009 8:34 am

hem katılsın hem de büyüsün de gelsin diyince biraz çelişiyor ama zaten benim bildiğim kullgeretta anket filan dinlemez geleceği varsa gelir:D
    Kullgeretta
    Kullgeretta

Mesaj tarafından Kullgeretta Perş. Nis. 30, 2009 2:27 pm

gezgingun demiş ki:hem katılsın hem de büyüsün de gelsin diyince biraz çelişiyor ama zaten benim bildiğim kullgeretta anket filan dinlemez geleceği varsa gelir:D

aynen öle Very Happy

Forum Saati Perş. Kas. 28, 2024 2:49 am